2013. szeptember 8., vasárnap
Képek
Szeptember 1-ig leszedve 830 kg 250 tőről,ami 13.3 kg négyzetméterenként és 3.3 kg tövenként. A tövek hossza átlagba 3.5 méter.
2013. augusztus 28., szerda
Paradicsom paszirozása
2 hete kezdtük a paradicsom paszirozását ,motormeghajtású kézi paszirozóval.
Előző nap berakva a hűtőbe 5-10C. Majd forró vizbe főzve még a héj éppen csak megreped kb-5-10perc, igy könnyebb a paszirozás. Igy 25 liter levet tudunk késziteni 1 óra alatt, mi elég is mivel egyszerre csak 25-40 litert készitünk.
Idei legnagyobb a Beefmaster- saját mag, kb 500 gr.
Előző nap berakva a hűtőbe 5-10C. Majd forró vizbe főzve még a héj éppen csak megreped kb-5-10perc, igy könnyebb a paszirozás. Igy 25 liter levet tudunk késziteni 1 óra alatt, mi elég is mivel egyszerre csak 25-40 litert készitünk.
Idei legnagyobb a Beefmaster- saját mag, kb 500 gr.
2013. július 29., hétfő
2013. július 21., vasárnap
2013. június 25., kedd
Levelek levágása
Permetezés Switch-el fulviás levélfoltosság miatt
Burgonya paprika paradicsom betegségei
http://portal.agr.unideb.hu/media/BurgonyaBSc_9317.pdf
Burgonya paprika paradicsom betegségei
http://portal.agr.unideb.hu/media/BurgonyaBSc_9317.pdf
Alsó levelek levágása másodszor és leeresztés..
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)