2 hete kezdtük a paradicsom paszirozását ,motormeghajtású kézi paszirozóval.
Előző nap berakva a hűtőbe 5-10C. Majd forró vizbe főzve még a héj éppen csak megreped kb-5-10perc, igy könnyebb a paszirozás. Igy 25 liter levet tudunk késziteni 1 óra alatt, mi elég is mivel egyszerre csak 25-40 litert készitünk.
Idei legnagyobb a Beefmaster- saját mag, kb 500 gr.
2013. augusztus 28., szerda
2013. július 29., hétfő
2013. július 21., vasárnap
2013. június 25., kedd
Levelek levágása
Permetezés Switch-el fulviás levélfoltosság miatt
Burgonya paprika paradicsom betegségei
http://portal.agr.unideb.hu/media/BurgonyaBSc_9317.pdf
Burgonya paprika paradicsom betegségei
http://portal.agr.unideb.hu/media/BurgonyaBSc_9317.pdf
Alsó levelek levágása másodszor és leeresztés..
2013. június 19., szerda
Hőség
A nagy hőség 32C miatt a fólia tetejére 3/4 es műanyag kilyukasztott csővet raktam és a kút vizet engedem át rajta.
Sárga ragasztós lapok készitése. A4-es sárga kartont felébevágva és bekenve egérragasztóval. Sokkal olcsóbb mint a készen vásárolt.
Mai képek, eddig leszedve 7 kg.
Sárga ragasztós lapok készitése. A4-es sárga kartont felébevágva és bekenve egérragasztóval. Sokkal olcsóbb mint a készen vásárolt.
Mai képek, eddig leszedve 7 kg.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)