2015. április 27., hétfő
Virágzás
Táp B 1000 litre:
starter 15:30:15 -200 gr
MgSO4 magnezium szulfát - 165gr
K2SO4 kálijum szulfát - 300 gr
Ca(NO3)2 kalcium nitrát -300 gr külön keverve 1dl salétromsavval
Ph 6.5 EC 1.8-2.2
Első virágzás Beefsteak
1 megjegyzés:
Névtelen
szerda, 06 május, 2015
A vized eredeti EC-je és pH-ja mennyi? Kút vagy csapvizet használsz?
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
A vized eredeti EC-je és pH-ja mennyi? Kút vagy csapvizet használsz?
VálaszTörlés